Tuesday, November 25, 2008

My new sporty look....

Hubby bought this new walking aka shopping shoes for me yesterday........

apa macam?...ok kah?....

pssssst.....please ignore kaki model yang gebu itu ok!!!!!
just concentrate only on the shoes......
What can I say....memang comfortable......BUT....
I think macam inda ngam sama black seluar kan?
I look macam "yahya sulung"....wakakakahhh!
Sooooo to my dahling hubby.......
I need another black walking aka shopping shoes
kalau bulih tu black crocs yang mummy cuba hari tu.........
& a sporty watch to match with my sporty look!!!!!!
XOXOXOXO!!!!!!!

11 comments:

whimsical said...

kurang hajar kau sri!!!!makin u bilang ignore kaki model makin mataku inda pandai lari dari kaki!!!!bisai kan nike atu.tapi gud idea jua mau change pi color black.hahahahahahahahahaha memang yahya lampung! hahahahahahahahaahahahahahahahaha

whimsical said...

hahahahahahaha BUKAN yahya lampung!!! yahya sulung!!!!

Shabbymom said...

wakakakahhhhh.....kureng hasem luuuuuu....ia bahhh kan....misti ada black jua ohhhhh!!!!

whimsical said...

mcm kung fu ka ni syak?cuba u ambik gambar dengan seluruh badan.kalau u malu malu miow, u tutup muka pakai piring roses ja

Shabbymom said...

wakakakahhhh.....mimang macam bruce lee......tapi selesa syakkk....aku mimang malu miow miow...inda ku mau begambar sama kasut ku.....nanti lah u tinguk ok

Anies Azeera said...

Sporting betul o your hubby, siap kasi beli shopping shoes lagi.

.. hehe.. makanya kalau sudah pakai kasut yang selesa, makin lama lah tahan bejalan untuk shopping kan??

fabmom said...

hahahahaa!! aduh sakit perut aku! hahahaha!! memang nampak selesa la shabbymom, nike bah tu! tapi bagus hitam la..cuba nanti kau pakai tparty kami tengok..

Shabbymom said...

ok bah fabmom....nanti aku pakai ahhh.....

anies...mimang selesa...buli tu 1borneo 3x tawaf!!!!

mieza yusoff said...

ok la..kasut..tu lepas ni cukup syarat masuk amazing shopping race asia...mesti menang..1st prize..

Val Aziz said...

uih salute to ur hubby yg pandai masuk lovely lace membali table runner..aku tabik spring!

Cath J said...

Wowww...Nice shoes..Ni lawa jugak...