Friday, May 14, 2010

Teachers Day & Kutin baru ku.......

Hello all,

Do u guys know that in Malaysia, Teacher's Day falls on 16 May each year. This year it is on a Sunday. The main celebrations at my darling cha's school will be held on the 27th which is a Thursday.
So yesterday morning, Cha & I went to look for some gifts at Kaison Putatan. We didn't know what to buy!...lots of cute stuff there!

but we decided to bought tis beautiful rose scented candles!
Cute uh!
Happy Teacher's Day!

Besides looking for gifts, c mama terbeli kutin yang
tersanggatlahhhhh lawa & cumil!
sila scroll ke bawah untuk melihat kutin-kutin ku........
ada model lagi ohhh.........
"
"
"
"
"
"
"
"
"
TADAAAAAA



lawa gila kannnnnn!
murah lagi tu!!!!!!
jadi....teman-teman ku...sila lah ke Kaison yg berdekatan NOW!!!!!!

6 comments:

whimsical said...

waKAKAKAKAKA KITA MEMANG SAHABAT KUTIN!!!!!!!!!!!!!! lawa banar kan!!!! si adek juga lah paling comel!!!!!!!!!! kaya kau mbok! semua saiz kau beli! aku buy satu saiz setiap dejain ja!

Anies Azeera said...

Wah! punya banyak!!! tapi.. patut your daughter begambar sama Kutin polkadot mcm c whimsy. baru lah matching sama bajunya hehe.. itu u tiada beli ka?

whimsical said...

yg gambar last si model bercucut, dgn 3 tingkat kutin.mangapa dia inda sudah angkat danketawa gumbira? inda dia chenta the kutin cuppies ka atau dia meradang sudah jadi ulun ka?hahahahaha si gadis cucut ni!

Shabbymom said...

anies-tu kutin polkadot aku inda beli!, sudah u pigi lawat kaison kah?...mcm mau abis sudah tu kutin cupcakes!

val-...gadis cucut sudah marah2 time mau ambil gambar sama kutin2 tu!...pemarah oh model aku tu!....inda mau di arah2!!!!!

Denis said...

tu baju polka dots pink tatap sama sabrina nanti kan

Shabbymom said...

denis....tatap bah tu!!!!!