Sunday, August 24, 2008

Happy Birthday My Little Princess!!!

It is amazing to me that it is 5 years already!!!....
Wasn't it yesterday that you were just a little baby!!!!.....
Ohhh dear Cha.....have u gotten tall &
you are moving closer and closer to being a big girl
and soon will no longer my little baby girl!!!.....
Hope you will always remain as sweet and lovely as you are.
Baba & Mama are so lucky to have such a lovely & good little daughter.....
We love u girl!!!!
Happy Birthday Sayang!!!!!
May Allah Bless you!!!!!

10 comments:

whimsical said...

adededeh si birthday princess. Cuteness tahap maksima!si cha ke the baby atu?mua nya time tu mcm si joe laki si nonog kan!

Shabbymom said...

auuuu....c cha baby!!!.....kurang asem u!!!!.....gumuk kan dia masa baby!!!!.....

Anies Azeera said...

Happy Birthday Cha..

adidih, banyak juga dia punya Barbie collection. Si Cha pun macam barbie sudah, versi besar.

Comel betul lah your daughter ni shabbymom.

Shabbymom said...

Thanks Anies!!!

Just plain Sharon said...

wah banyak barbie dia. pandai jaga oh. my girls punya dolls mesti teda kepala, kaki sebelah hilang dan rambut kena gunting2. tahan hati ja nampak.

btw, mana cake princess yg ko order dari faye tu?

Shabbymom said...

pandai jaga?...mamanya yg jaga tu semua barbie.....

Tu kek barbie tu aku order 31st ogos ni.....

Val Aziz said...

mana princess kek nya mama??..

Shabbymom said...

welwel....31st Ogos ni baru lah potong tu kek barbie....tungguuuuuu

Min said...

Happy birthday Cha.. Sri, my daughter nama Arissa, I panggil Ica. Lebih kurang kan. So funny la gambar si cha dengan Pooh bear tu kan, she look so tiny !

Shabbymom said...

ya lah min, lebih kurang saja nama dorang tu kan!!....cepat kan membesar anak-anak ni!!!!