Monday, August 4, 2008

Kreative Blogger Award!!!!


Sheeeesss......mau dapat award lah pulakk!!!


Ok...first of all.....TQ to The Hesitant Blogger (http://valerieaziz.blogspot.com/) for nominating my very humble & shabby blog.....pssssst.....creative kah my blog???.....HOOOOO.....LIHATLAH DUNIA!!! (Azean style).....wakakakahhh......(sambil menanggis ruhung-ruhung!!!).....TQ...TQ....TQ.....

And the next Kreative Blogger Award goes to..

1) Fabmom (http://fabulousmomhoney.blogspot.com/)
2) Jeanette (http://lilyanette.blogspot.com/)
3) Joyce T (http://jtuining.blogspot.com/)
4) Min (http://bakingproject.com/)
5) Brad Pitt....(kalau dia bacalah my shabby blog...hihihihihi)

Now dear nominees..kindly return this favour to any worthy blogger deserving of this prestigious award. Just link the name of the person who nominated you and put links to ur nominees as well.

Psssst...bilalah mau tau sapa menang ni?....hehehehehehe

8 comments:

Aunty J said...

Waaahhhhhhhh...thank u so much Shabby Mom...never expected an award from you ...thk u thk u :)

Min said...

Sri thank you, thank you.. and good luck with your whip cream,nak bake apa ni ? Wish I'm there to meet you guys, nanti if come to KK, kita mesti jumpa kan !

whimsical said...

shabbychicmom, confirm lah si Baker Min yang menang kan. That's why i tak mau nominate dia utk award ini hahahahha.SI Baker Min confirm menang tanpa saingan!!!heheheh

Shabbymom said...

no problem aunty j & min!!!!

& yes...nanti if u d KK kita teaparty d rumah c val!!!

mbok....au kan...confirm c Baker Min menang!!!.....

whimsical said...

atu tah, patut u nominate blog blog yg u rasa u boleh kalahkan hahahahahahahaah, u this macaeim tak guna strategi pula wakakakakakakak

Shabbymom said...

wakakakakah....ada ati mau menang!!!!

whimsical said...

AKU MASI kurang paham ini game.sapa yg jadi judge utk menetukan pemenanag dan bila ka tarikh tutup pertandingan ah?dan bagaimana pemenang diumumkan?

Val Aziz said...

sia pun inda tau..tapi sia sudah kasi my winning speech lah wakakakak