Friday, February 6, 2009

How did you spent your sunday?

Last Sunday I woke up by 6, then cuci baju jab.......hubby ke tamu and after that we went to Silk Garden again for dim sum breakfast.......psssst M & V.....sorry ya...aku duluan makan dim sum.....batah banar menunggu kadikamu!!!!!!....

say cheese!!!!!!!....or should I say.....say dim summmmm!!!!!!!
M & V......sila jeles dengan gambar-gambar makanan ku ini...wakakakahhhh
jgn terliur ok.........

Chee Cheong Fun

Chicken Porridge with Century Egg......

Baked Mini Egg Tart......

ahhhhh......this is one of our favorite kan teman-teman ku (M & V)......
Deep-Fried Yam Cake..........
nyaman gilak.....kena hidang panas-panas lagi tu.......

Sesame Ball........
ni pun kena hidang panas-panas lagi.........

Abalone Dumplings......

Siew Mai.......

Nescafe Tarik.........Whimsy....nyaman banar!
After breakfast, kami ke boutique nya.......

ada orang tu kuat shopping sudah sekarang niiiii.........

Whimsy......tis is for u.......mun basar tu selipar sure aku
belikan sudah.....tapi selipar anak-anak bahhhh........
and after that.....kami pigi round2 rumah di d'Banyan, Sutera...........
Lawa banar rumah di sana atu............tapi geng...mahal nya.......
lepas tu, balik rumah and got fresh n rest for a while.....
then we took the girls to Taman Rekreasi, depan Arkib tu........
wahhhhhh......kami anak-beranak berjogging.........

gambar selepas berjogging.........
sempat lagi dorang membeli belah di sana.........

After that we went to Masakan Sedap Restaurant and had our dinner there......
sorry....no photos of the food.....terlampau penat sampai lupa camera dalam kereta.......
What a day kannnn........
So how did you spent your sunday?
Have a great weekend guys!!!!!!

9 comments:

whimsical said...

Banjengan kau S!!!wakakakakakkakakakaak duluan u pi ber dim sum! yo olo terliur ku!!!!!! Jaga!!!bah bila kitani M?Mau habis sudah Gong Xi Fa Cai ani!
SI adek mcm marung lepas jogging kan.selalu dia akan buat wajah2 lucu.Bukan dia gadis outdoor ka?hahahahah si Cha pula yg ok pi outdoor!

Shabbymom said...

wakakakahhhh......bah bila kita punya teaparty...teaparty cina lah pula.......

c adek tu....macam-macam perbuatan nya yang melucukan!!!

Sandra@miabambina said...

waah laparnya....nice ooh u alot of makan2 time ehehe

btw I tagged u..n got award!
check my blog ya hehee

whimsical said...

syak, ada u tanya itu lau pan samada the selipar polka dot ada saiz besar ka? u rasa kalau aku paksa kasi muat kaki ku, muat ka tu the selipar (kalau terlampau tiada saiz lah). Kalau aku berdiet sampai kaki jadi kecil pun inda boleh muat ka tu ah? agak agak berapa inci panjang the selipar? Banyak ni soalan!

Val Aziz said...

seronok hari keluarga kitani..mun aku yg bikin, bukan berjogging namanya..lari pecut tekajut tekajut..malar membubut sja.

Shabbymom said...

wakakakahh...mbok...tu sepilar sudah ku tanya...yg basar punya indada....adalah sepilar basar tapi corak celoreng askar tu!!!!!

mun bediet macam mana pun inda jua muat batis mu atu.....tapi cuba kau bungkus malam-malam macam ada d china tu....bini2 dorang semua damit2 batis abis dorang bungkus!!!

sandra- ok

welwel- membari kapus2 kan malar membubut dorang tu!!!!!

fabmom said...

ini barula best Sunday...makan..jogging..makan..shopping..

Val Aziz said...

kaka gambar yg 2nd last tu bah, Si Cha betul2 mini-me chop abis acuan mua mu kan..ekspresi pun sama berabis.

Anies Azeera said...

Syok lah hari Sunday kamurang. I like the makan part .. hehe..cos I dont remember when was the last time I jog!