Thursday, February 26, 2009

Tagged by Just Plain Sharon!!!!!

Hi u'ols........

I'm back.........saja mau buat tis tag....actually there are two more tags yg belum ku buat.....1 tag from CathJ & 1 more from Sandra!!!......sabar ya ladies......will do the tag when I'm free!!!!......

1) A picture of you at the most unique environment...........
.....well, for me...tis is my unique environment..........tinguk orang d sebelah ku tu.....
unique kan.......lagipun jarang jua aku buat mua palui-palui macam ani....wakakakahhhh.....

2) A picture that means a lot to you........
....hmmmm....mistilah gambar laki & anak-anak ku kannnnn.........

3) A picture of you with some toys or cute stuff........
.......sorry.....aku indada gambar betakul sama beruang..........
tapi aku rasa gambar ani pun cute jua bah kannnnnn........
4) A picture of you in white.......
......haaaaa.....baju saja white ok kah?
ok lah....bye!!!....nanti lagi ku ber blog....tunggu ku sanang sikit ahhh.....

5 comments:

Cath J said...

Ehh??? Lama tak berblogging??? Pergi mana ni?? Rinduu pulak...

Val Aziz said...

uiseh mata si Piah mcm warna biru kan!

whimsical said...

adedeh gambar gambar menarik dan ceria.wakakakakakak

Anies Azeera said...

o ya.. I wanted to ask the same. Kenapa lama sudah menyepi ni??

Menarik your gambar-gambar. Itu 2 girls cute lah bertudung.

Shabbymom said...

wahai temen-temen kuuu....buat masa ini gua sangat-sangat sibuk menguruskan badan & mengurus anak-anak ku!!!!!.....tiap-tiap pagi aku ke gym & berlulur sendirian!!!!!!...sebelah petang nya pula sibuk jadi driver!!!!

sabar ya...akan ku hupdate jua blog ku ini!!!!!!