Wednesday, April 8, 2009

Dimsum.....Dimsum......

ok....this post was supposed to be on air last week lagi......malar ja teaser nya....minta maaf & minta ampun.....lambat update.....ada siaran tergendala!!!!......Seperti biasa.....ging bini-bini rangka akan keluar berjumpa untuk makan-makan & sesi "berborak"!!!!!....Kami ke Silk Garden ....sekali lagi......for Dim Sum!!!!!!!!!
Sila jeles dengan gambar-gambar makanan kami ...wakakakahhhh
.......jgn terliur ok.........

mi hoon goreng yang sangat basar udangnya!!!!!!!

This is the star of all the food yang kami order.........
Delicious Butter Squid........squid cooked "dry butter style"
Akan di order sekali lagi mun kami makan sana next month!!!!!!!
Tunggu Fabmom mulih dulu dari Umrah!!!!!!!

Banyak kan kami order!!!!!!!



Gambar wanita-wanita yang happy.....kekenyangan!!!!!!!

9 comments:

whimsical said...

hahahhaahhahaaha sot u s!punya bida muka i sana.Mata seblah i terkecil mcm si LOL!!! Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha. tapi nyman kan!!!!! mcm inda matching kan send off utk si Fabmom,.patut kita buat tema makanan arab sesuai dengan tempat yg mau dituju!!!!

whimsical said...

punya banyak pula makanan kita kan. cuba bah u tengok gambar yg satu meja penuh makanan.Punya rangka kita kan!!!!!!!adadadada

Shabbymom said...

wakakakakakakakakahhhhhhh.....lol lol lol lol lol!!!!.....kau baru tau kitani RANGKA???????.....aku batah sudah ku tau!!!!!!!.....next month kita order nasi putih & sotong batah & ikan & ayam okkkkk!!!!.......

Anies Azeera said...

ui punya banyakkkkkkkkkkk tu makanan! Bukan 3 orang saja ka tu makan??? LOL LOL....

If I read it correctly somewhere, macam ada orang buat statement "inda berapa kuat sudah kami makan" LOL LOL .....

Cath J said...

Eh? Mcm dah kurus lah shabbymummy ni.....

Just plain Sharon said...

ya shabymom sudah kurus oh! Phewittt..

Shabbymom said...

wahhhh...tq tq tq....jgn terlampau puji...nanti kambang balik tu!!!!!!

fabmom said...

aiyo..bikin malu o kita kan..1 meja penuh!
bah, malu aside. mari lagi! i'm back!

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室