Wednesday, April 29, 2009

The Mediterranean Bar & Restaurant.....

Hi,

Lama sudah inda ada post baru kan......post ni pun cerita basi sudah.......tapi inda apa.....saja mau bagitau kamu pasal this restaurant yang kami pigi masa cuti Good Friday hari tu......I've heard so much about this restaurant from my friends and blog hopping....& decided to finally check it out.........and YESSSSS.......my girls & I fell in love with the food and the place sampai we went there two days in a row!!!!!

The Mediterranean, Tg Aru First Beach (where Sandra's dh works)!!!!!!

So here is my take:-
1) Services: friendly & fast
2) Prices: reasonable
3) Foods: it comes in good portion & yummy!!!!!!
4) Ambiance: Kelassssss gitu......very clean...... Tables are well-spaced, Toilet....spacious & very clean
5) Location: Tg Aru First Beach.

mula-mula tu kami mau duduk minum-minum saja..........
tapi sekali tiguk ada promotion......buy one, free one......for the pizza & pastas!!!!
Great Promo kannnnnnnn..........

Izza & Cha goofing around!!!!!!!

Chantilly Warm Chocolate cakes......

sinfully DELICIOUS!!!!!!

Mushroom Soup......hmmmmmm

bread as starters

Margherita Pizza.........

Hawaiian Pizza.......

& the next day.......kami ke sana lagi for dinner........


Starter.......Mushroom goreng tepung kah ni.......
can't remember what's the name........

Carrot Soup....hmmmmmmmm

Fettuccine with chicken and mushroom in cream sauce for the girls......

Spaghetti Aglio Olio for me!!!!!!

& Hubby ordered this......fish.....can't remember apa namanya ni.....
All in all.....I just loveeee the place & the food!!!!!!


We have now made this our favorite restaurant to go to!!!!!!!

10 comments:

fabmom said...

yaa.. aku nampak macam ramai juga orang situ..kali sedap tapi belum tepigi. mau juga tunggu shabby tunku sabri yg bagi ulasan..hehe.. err..kenapa soup semua 'hmmmmmm'.?

fabmom said...

aaaahh..itu coklat pudding lama sudah nda makan..cuba kau buat sri!

Cath J said...

uh mak oi.....ada pula...coklat meleleh....sedappppp nyaaaa......punah lah diet aku.... T_T

Shabbymom said...

wakakahhhh.....hmmmmmm?...wakakakahhhhh!!!!!....tu pudding mau jua makan di sana.....inda nyaman mun aku membuat!!!!!!

CathJ....wakakakahhh....mimang bikin punah diet!!!!!!!

Sandra@miabambina said...

hi! ya that is where my dh's working :P
He spent most of the time there than at home! hhaha..

glad u like it anyway!

the chocolate cake is sinful right?
with the hot melting choco in the inside! hahhaa but it is very nice ( not because my dh made it well maybe part of it but it is truly nice! )

Just plain Sharon said...

uinah, mau berjatuhan air liur sia tinguk.

whimsical said...

wakakakakakak dan lol ja la komen ku ah mbok!

Shida Rahman said...

hi shabbymum, terima kasih sebab sudi terjah ke kedai englishinspire, tak mahal akak jual teapots tu cuma RM145.00 still bleh nego lagi tu, plater tu akak jual dlm RM145.0 jgak. akak pun suka sangat dgn blue transfer ni, tapi semua tu dah terjual, dah kosong dah akak pynye shelve. tapi kalu u nak oder, insyaAllah no problem...hapy to deal with..

4udiary said...

yammi.....
here is something I want to share, that can drive ur traffic to million...:)
http://4udiary.blogspot.com/2009/05/view-shoutbox-shoutmix-chat-widget.html

whimsical said...

Mbok u rasa si 4audiary ni banar ka wujud atau machine ah? hahahah