Wednesday, May 27, 2009

Girl of many faces.........

Photo taken semasa di rumah.....ready to go to school.......

Taken masa dalam kereta........time sampai iskul sudah ni.......
macam ada marung sikit lah kan tu mua..........

Gambar semasa di iskul, time muleh.........baru masuk kereta........
showing off her new kraftangan.........

Gambar semasa di rumah......time to watch cartoon!!!!!!!!

7 comments:

whimsical said...

Si adek juga lah kan!!!! Kiut banar eh!!!! Mana gambar si Kakak? Inda adil si mama ni

whimsical said...

Baju si adek yg pink and polka dot hitam tu memang cute kan!!! Mcm hadiah o si adik ni. Wrapping paper lawa kan!

Shabbymom said...

gambar c kakak akan menyusul nanti lahhhhhh.......mimang lawa kan baju polka dot atu......mun urng tua pakai polka dot lawa kah tu ahh?.....buat baju kurung....lawa tu kannnnnn

Cath J said...

Hehehehe.... I am having a little princess contest soon...join lah yerrr.... (your daughter sooo cute!!) ^_^

whimsical said...

lawa kali kan kalau dewasa pakai corak atu.Samada Lawa atau org gila atau banduan lah si Hadji bilang

Anies Azeera said...

Girl of many faces, sesuai betul tu tajuk tapi..memang comel ini anak!

fabmom said...

c adek saja la pakai polka dot..nda usah tah mamanya turut2an...binasa karang.