Tuesday, December 8, 2009

Cuti-Cuti Part 4: KK - KL (22nd-23rd Nov 2009)

Yuuuuhuuuuu,

Jangan muntah lagi ok.......cerita cuti-cuti ku belum habis lagi!!!!!......after the mandi-manda session for the girls, everning tu session for the mama lagi ok!.....tapi inda jualah banyak kami bershopping.........

Went to DIVA......acara pembelian accessories

bukan untuk hq seorang ok......
my girls pun mau juga beli.........
baru jalan sekejab, my girls sudah mengantuk........
terpaksa balik bilik...........

tapi c mama keluar seorang lepas tu.....hohoho!!!!!
I bought barbie dresses for the girls, gifts for my fruit sons & daughters di KK
& sehelai shirt & black pants for me!
inda banyak kan belian ku....entah lah....macam bidak2 bajunya!!!!
So on the next morning (23rd Nov 2009), after breakfast.....
sebelum check-out....kami bershopping lagi......
my girls......again c adek dengan muka poyo nya.....
baju ni baru ku beli di FOS Sunway.....
psssst....macamlah inda ada FOS di KK kan!!!!!!!!
baju ni pun baru....Oshkosh!
masa mau keluar shopping tu....
kami mau bergambar2 dulu di lobby......
sekalinya c hubby terjatuh my camera......
ini lah akibatnya......gambar kami jadi blurr.......
terpaksalah c hubby belikan hq camera baru...hohoho!!!!!!!
nahhh.....gambar kami ni masa kami lunch di Tarbush.....
terangkan gambar kami........ni sudah pakai camera baru ni.........

Peace!!!!!!
Hasil shopping an ku........
dua pasang kasut Charles & Keith......
kami beli bag lagi di Barry Smith.....
& my hub berabis shopping di British India!!!!
pas tu kami check-out.......mau pindah hotel pulak.....
tapi singgah dulu ke Masjid India bagi acara pembelian tudung kuuuuu
taraaaa.....9 helai ku beli...hohoho!!!!!!
pas tu baru lah kami check-in ke hotel baru kami.....
The Gardens Mid Valley!!!!!
ok-ok lah biliknya....besar dari Boulevard lah....


ok....aku rehat dulu ah......
mau kasi mandi anak2 ku dulu.......
nantikan for Part 5!!!!!!!!

6 comments:

whimsical said...

punya cute gambar tangan tangan dgn bling blings kamu!!!!wakakakakakakaka. Memang lawa lawa baju abak anak mu!!!si Cha bah,mau naik perawan sudah kan..so very very sweet. Si adek juga kah kan!!!!!!!!!!!

whimsical said...

suka aku sepilar u mbok!!! groovvy ala ala seksi.Tak "sample" langsung!

Shabbymom said...

au bah...c cha tu naik perawan sudah.....capat banar kan!...dua ganya tebali ku bah kasut....ikut kan napsu ku ada lagi tu ku mau hahahahahaha!!!!!

A L E N ms. said...

nice blog oso... nice trip holiday :)

regards

Smart said...

http://www.smartbargainsus.com/store/index.php?_a=viewCat&catId=1

http://www.smartbargainsus.com/store/index.php?_a=viewCat&catId=11

http://www.smartbargainsus.com/store/index.php?_a=viewCat&catId=2

http://www.smartbargainsus.com/store/index.php?_a=viewCat&catId=22

http://www.smartbargainsus.com/store/index.php?_a=viewCat&catId=8

http://www.smartbargainsus.com/store/index.php?_a=viewProd&productId=246

http://www.smartbargainsus.com/store/index.php?_a=viewProd&productId=91

http://www.smartbargainsus.com/store/index.php?_a=viewCat&catId=15

http://www.smartbargainsus.com/store/index.php?_a=viewCat&catId=21

http://www.smartbargainsus.com/store/index.php?_a=viewCat&catId=24

http://www.smartbargainsus.com/store/index.php?_a=viewCat&catId=23

http://www.smartbargainsus.com/store/index.php?_a=viewProd&productId=125

http://www.smartbargainsus.com/store/index.php?_a=viewCat&catId=13

http://www.smartbargainsus.com/store/index.php?_a=viewCat&catId=20

http://www.smartbargainsus.com/store/index.php?_a=viewCat&catId=16

http://www.smartbargainsus.com/store/index.php?_a=viewCat&catId=4

http://www.smartbargainsus.com/store/index.php?_a=viewProd&productId=221

http://www.smartbargainsus.com/store/index.php?_a=viewProd&productId=216

http://www.smartbargainsus.com/store/index.php?_a=viewCat&catId=19

Azli Razali said...

what a happy family jom jadi follower saya