Wednesday, June 18, 2008

My Flower Garden.......

Hello.....

Here is my garden.....everything has been blooming for a good while now and is still continuing, psssst....inda jua banyak lah....but....I'm sooooo very happy with my garden..........That is just what I wanted......lots & lots of flowers!!!!

Lain jua cerita.......is it "musim bunga" kah sekarang ni?...........hihihihihi..........








(Post Date & Time: 18th June 2008 / 11:00 AM)

8 comments:

whimsical said...

(baca dengan irama lagu berdendang ah);lihat kebun ku penuh dengan bunga, ada yg hijau, dan ada juga yg merah!!!!!!ngam ka d lirik!! tapi memang sajuk mata kan tengok bunga bungaan ani. tapi jaga jeng jeng jgn dicim bunga tau, karang ada tercium giuk bulu!!!hilang be lagu tarus wakakakaka

theysaywordscanbleed said...

what a gorgeous garden.

arlene,
Lakewood flowers

Shabbymom said...

thanks arlene.....

Mbok whimsy....au...jaga-jaga tacium giuk or kana sangat tabuan..hahahahah

fabmom said...

i think so too..blooming season..nice kan

fabmom said...

aku rasa la juga..musim bunga..sini pun menjadi bunga-bunga..mungkin cukup hujan tu..

fabmom said...

oopss!! kenapa dua sekali keluar..ada alih bahasa..hihihi..

kuireena said...

wah wah, so cantik la.I loike! Sia pun ada juga bunga yg merah mcm bulu2 (ntah la apa nama dia), yg the one in the last picture. Planted 5 of them, tapi 2 suda transfer to my sister's new house.

Macam mana u kasi bunga tu hydrange? Mine satu kali ja bunga, terus tia mau sudah bunga, daun seja banyak.

I guess org yg suka home deco, mesti suka gardening jgk kan, like me, u, whimsical.. heh

Shabbymom said...

hi Kureena...thanks for dropping by & putting me in your link......my garden tu ada gardener yang datang sekali dalam sebulan....tu lah berbunga tu....my tugas only siram saja...hihihihi.....