Monday, March 23, 2009

Congratulations Nonong & Joe!!!!!!!!!

I would like to congratulate both Nonong & hubby for the arrival of little Amanda. Nonong gave birth to a baby girl last Sunday (15th March 2009)...... Both mum and daughter are doing well.

Sweet Little Amanda!!!!!
Gift from.......us
Fabmom, Shabbymom & Whimsy!
Hope you like it Nong!!!!!!

I fell in love with this bassinet the first time I saw it........
lawa kannnnn!
Tinguk c Cha tu.....entah apa yang di tilik nya tu.........
ni budak2 pun sempat lagi bergambar.......
Little Amanda's shoes.......amazing kannn.....
lakat lagi baby.......tapi look at her collection!!!!!
macam kasut si Dorothy Gale, Wizard of Oz kannnn.......

Barbie dolls.....masih lagi dalam kotak!!!
Sweet Jasmin's collection......Amanda's big sister!!!!
Bagus ohh ini anak......inda di bukanya tu anak-anak patung!!!!!
ahhhh.....ini aku punya collection!!!!!
berangan lah tu ada bilik sendiri........

ini pun sama......
sampai rumah pun masih lagi cakap pasal bilik kakak Min!!!!!!!

6 comments:

Cath J said...

comelnya bilik... ;-)

whimsical said...

Lawa o semua. Sangat eye candy. Iski lah si cha & Adek mau berbilik sendiri tu kan sekarang LOL!

fabmom said...

kesukaan kan dorang c adek sama katil baby tu...

Bobby said...

ala, so cute oh baby girl ..
and also her shoes collection
hope my next baby will be a girl ..
malarlah mama nya nie shopping .. Amin .. hehehe

Val Aziz said...

Adoi! sia tia tau pulak si Nonong suda deliver..love the girls room..tapi amazing lah si Jasmin bulih inda buka Barbie dolls nya..aku dulu sampai meng-grebo rambut barbie tu aku bikin eksperimen.

Anies Azeera said...

Waaahh.. so good lah anak c Nonong ni. Semua barbie dalam kotak.

LOL.. Val you are just like my daughter la. Habis meng-grebo rambut barbie dia.