Wednesday, March 11, 2009

Happy Birthday to.........

Kali ni inda tau Birthday sapa kita mau celebrate ni..........sapa-sapa pun bulih.....asal kan bahagia kannnn!!!!.........Went to Silk Garden yesterday for Dim Sum with M & V!!!!.....sangat-sangat ber"bolai" kan ladies!!!!.....& sangat-sangat relaxing........with no kids tagging along!!!!!........just the three of us!....

one for the album!
entah kenapa kami semua pakai baju itam!!!
macam berkabung jak kan!!!!!!!


Siew Mai & "kuih koci" c V yang order!!!!

actually ada banyak lagi kami makan.....tapi inda sempat ambil gambar......
pasal c M & V sangat lapar.....
belum sempat ambil gambar sudah dorang serbu tu makanan!!!!!!
Next month kita gi lagi ok!
Tapi kita order Mee Goreng ahhhh!!!!!

5 comments:

whimsical said...

wakaakakakakak bida betul tu koci dim sum kan.inda inda chef si michael ani!!!!! Menmang berbolai kan!!!

fabmom said...

ya! well under estimate! lain kali tambah lauk pauk..wakakakakk!!

Cay said...

Hi ..1st time dtg ke blog mu niii ..cantik sekali and wow i really craving for the dim sum lah ..boleh tanya kah kat mana ni makan dim sum?

Anies Azeera said...

I jeles la sama kamurang ni. Selalu ja ada pesta makanan.

Shabbymom said...

V- mimang bida tu kuih koci tu!!!
M- wakakakahhh....misti ah tambah lauk pauk!!!!!
Cay- Hi....tq! datang lah selalu....tu dim sum di Pacific Sutera bah!!!
Anies- jgn jeles2!!!...nanti kalau u ikut kami makan2...konpom naik badan mu!!!!!!