Sunday, December 21, 2008

Brunei Darulsalam (Day 2: 11th December 2008)

This is the house where we stayed.......
A beautiful resort style bungalow!

with swimming pool!

On the 2nd day....kami ke Miri!

untuk ke Miri, terpaksa melalui tol.....RBD3.00



& satu kali cop pasport jak!



Tol di Miri....RM10
The journey only takes about 2 hours jak!


Airport Miri ........

to pick-up Ayah Li & family from Besut, Terengganu!

After that....kami terus ke Boulevard Hypermarket....
inda jua lah banyak membeli.....tapi the girls memborong banyak barang di sini!

On the way balik ke Brunei....kami singgah jap di gerai tengah jalan ni...
beli ikan masin terubuk!

one for the picture Ayah Li!!!!

Sampai jak rumah....terus swimming!
I tell u.....my girls hari-hari mandi pool......day & nite!!!
psssst....kebaruan bah....hahahahahaha

My girls with the new hairband bought d Miri!


5 comments:

Cath J said...

Woww...hebatnya banglo...bestul2 mcm resort...siap ada pool..Best nya boleh pi Miri!!!

fabmom said...

lawanya banglo tu...!

whimsical said...

kaya banarrrrrr bruneian ani kan!!!!!!!! at our age, boleh ka masih mau cari keluarga angkat ah?coz mcm bagus ada keluarga angkat sana o!!!!inda payah tinggal hotel kan.aku suka o!!! cuba tah u risik risik ada keluarga brunei mau anak angkat berumur 36 tahun ka?

Shabbymom said...

Cath & Fabmom....au, mimang lawa the banglo!!!

whimsy....aku rasa jadi bini no 3 bulih lah kali kan!!!!!

AgShariff said...

ohhhh... kak sri pula, apa kaba. terima kasih kerana memberi sokongan pada saya utk menceburi blog ini... apa2 pun saya ni tidak tahu pasal buat blog... ni pun c Azriatie yg ajar....