Sunday, December 21, 2008

Brunei Darulsalam (Day 5: 14th December 2008)

It's time to "muleh" balik ke Kota Kinabalu.........

Ini adalah barang-barang kami.....di belakang kereta!!!!!

Tapi sebelum tu....kami singgah di sini dulu
beli Nasi Katok......will tell u about tis Nasi nanti ok!

We got caught in a jam....di Kuala Lurah!
Mau satu jam jua oh kami menunggu!!!!

Dan akhir sekali.......THE PEMBELIAN!!!!!!!

Kain siffon!

Tudungssss......butterfly prints!

Gifts untuk anak-anak halus di KK....beli di WW Mart!

Gifts untuk sisters & friends....juga beli di WW Mart!

The Chipmunks untuk Sofea & Sabrina beli di Miri!

My bowl beli di Happy Star!

Hubby's PA punya mug...beli di WW Mart!

Small bags yg bulih di lipat....beli di Miri.....

Kutin biskut......beli di Airport Miri!

Mugs....untuk hubby punya staff!

My mugs....beli di Hua Ho, Yayasan!

My mugs......beli di Hua Ho, Yayasan!

My mugs.....beli di Hua Ho, Yayasan!

My bekas rotan......gift from Babu Ana!
Thanks Babu!

apa namanya ni ahh....bulb lampung kah....
Beli di kedai dua ringgit!

all white SOUP TUREEN......lawa kan
Aku beli dua....1 for me & 1 for my mom!

Teapot......ni tikuan aku beli 3 bijik.........
mau kasi gift sama my aunties!

Aku rasa itu jak lah pembelian ku......tapi my girls lah yang berabis....
hari-hari beli toys!!!!!

7 comments:

Cath J said...

Wu huuuu...Banyak nya barang shabby shabby...Happy giler kawan kita ni...:)

fabmom said...

wah wah..my mugs..my mugs..3 kali la!! best kan Hua Ho tu..! lawa soup tureen..!

whimsical said...

hmmmmmm 3x my mugs!!!itu dia!!!!! tapi the nasi katok bah, kalau tapau bawa ke mari bangas ka tu ah?

whimsical said...

M, ada hadiah kitani tu di antara pembelian brg2 ani!!!!hehehehhehehehe TQ TQ TQ ya

fabmom said...

aku pun ada hadiah juga untuk kamu berdua. marilah kita tea!

Shabbymom said...

Cath- yes, memang happy giler!!!

fabmom- hahahahaha....tq,tq,tq

whimsy- au...bangas tu!...ada kami bawa hari tu masa balik...sekali sampai rumah bangas sudah!!!

fabmom & whimsy- bah bila kita punya teaparty?

Val Aziz said...

kak mimmmmmang berbolai gilak pembalian mu suma!