Tuesday, December 23, 2008

My "Lemari" Makeover!!!!!!!


Before......
After.......

Can someone please help me out on this one, ... Or am i missing something here?
macam kurang color kan.........or should I put some white "alas"?
or....more roses plates lagi?.....hmmmmm

Macam pucat kan!!!!!!!

8 comments:

whimsical said...

aku rasa white alas dan fairy light mcm si Posy. Mcm terlampau bersih dan kemas dan mekanikal kan.lagi samak lagi bisai kan.Winter collection ka ni syak.Punya banyak sudah pula kudutan pastel rosses u kan!!!!

whimsical said...

Bahagian tingkat ke dua.yg behagian tempat kek atu, mungkin yg bikin nampak kosong kan.mcm barisan gigi tapi tiba tiba ada gigi tangah yg rumpang kan.mcm gigi palsu si hadji! mau di taruh kek kali di atas tempat kek su[aya inda rumpang wakakakakakakak

Shabbymom said...

adidihhh.....fairy light lagi?...macam ber natal lah aku kan!!!!!...tapi mimang nampak terlalu barsih kan.....& mekanikal!...

wakakakahhh....atu tah bah...mimang nampak rumpang d tangah atu kan.....mcm c hadji punya gigi pulak kan....hmmmmm...inda apa....nanti ku tambah piring lagi...*wink*wink*
thanks 4 ur komen yang membina!!!!!!

fabmom said...

mmm..ya..ya..itu piring kek nampak kosong..kalau kau taruh epal merah?

Shabbymom said...

wakakakahhhh!!!..tq Fabmom for the comment yang sangat membina!!!!!

Cath J said...

Both.. pun aku sukaaaaaaaaa......

Val Aziz said...

jadi yg koleksi biru atu kemana suda..mun ndada tampat menyimpan bulih tumpang rumahku heheheh

Shabbymom said...

Thanks CJ!!!

Welwel- hehehehe...kakak mau bikin lemari baru lagi niiiii!!!!!...tunggu bajet 2009!!!!!!