Sunday, December 21, 2008

Brunei Darulsalam: Food!


Cuba u guys tinguk........besar kan gelasnya.....BUT dalam menunya
tulis "normal size"!!!!!.....kelagi basar!!!!


HP hubby di dirikan bersama supaya kamu nampak kebasaran galas atu!!!!
Nasi Katok........sangat famous di Brunei,
sebungkus hanya RBD1.00 jak!
dorang jual 24 hours lagi!
asal nama nasi katok ni dorang cakap....
zaman dulu-dulu.....nasi ni di jual di rumah jak......
jadi untuk membeli nasi ni.....pembeli terpaksa mengatok pintu dulu......
jadi atu tah namanya Nasi Katok!
Punya nyaman nasi ani!!!!!

Chocolate ani ku bali d Hua Ho, Quilap!
antah adakah bejual di KK?
ani pun nyaman banar......
macam makan potato chips disaluti dangan chocolate bahhhhhhh!!!!!

Cheese Cake ani pun ku bali di Hua Ho, Quilap!
Kek ani pun nyaman banar.......
I heard so much about this cheese cake from my brother......
He said that one of his friend punya mom....sanggup ke Brunei
masa bulan puasa tu untuk beli kek ani!!!!!

Again.....Cheese Cake......pemberian Babu Ana........pun nyaman banar!!!!!



Kek Durian Kuning.......pemberian Babu Ana jua.......

Kek ani kegemaran hubby ku!!!!!


Overall.......we are sooooooo in love with Brunei......sampai hubby cakap
Brunei akan di jadikan acara lawatan tahunan kami....psssst....ok kah Bu Ana?

The End.........

5 comments:

whimsical said...

aku suda pi rumah si shabbymom dan me try kek-kek ani!!!!! Yo robi yo olo!!!!!!!! aku inda tau apa mau cakap!!!!!!!!!!!!!!!punya sadap gila!!!!!! the kek keju seriously keju!!!!!!!!!!!langsung tak ada kena taruh air!!!yo olo punya sadap!!!!!!!

yatahnyangku said...

ada lagi kek yang nyaman berabis. Namanya kek orio..nda ada dalam gambar..mun whimsical merasa..yo olo..mesti tebawa-bawa dlm mimpi.

-ayahlan

Shabbymom said...

banar bah Ayah lan?....bah karang mun kami ke sana lagi, rasakan ahh kek orio atu!!!!!....balum lagi merasa ni....sudah ku tebawa-bawa ke mimpi ni!!!!! sia-sia!!!!

Val Aziz said...

bulih ikut ka next trip??? kami lagi ni blum menjejaki bumi Brunai..

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇