Tuesday, January 6, 2009

Back to School........

Berat rasa hati ku masa meliat dorang kan ke iskul tadi pagi......sedih banar ku!!!!

tapi c Sofea macam over excited kan ke iskul.........
but.......my Cha looks very sad.........
Well, it's time for me to hit the gym again.....and work off all that laziness & fats!!!!

Selamat Bersekolah anak-anak!!!!!!!

9 comments:

whimsical said...

sexy woooooo si sofea kam iskul.dia pakai denim mini skirt ka atu? si cha juga lah kan!!!!! nampak banar kesedihan nya ka iskul kan!!!!! si adek mcm tiada perasaan meninggalkan mamanya kan.wakakakakakakakakaka

Shabbymom said...

wakakakahhh....mimang c cha nampak sedih kan...tadi masa aku ambil dorang d iskul dia tanya aku "mama ada nangis kah tadi pagi"..padahal dia tu kan menangis kan.....

fabmom said...

duii..muka malas c cha tu! langsung nada hati nya kan iskul..

Cath J said...

Apahal sedih ni mama shabby? Hehehehe... Sekolah pagi ke petang?

Val Aziz said...

andu bah...monyok mua...anakku indada perasaan, selamba ja dia turun melambai pakai back hand sma kami..psst manakan gym ani?

mieza yusoff said...

cha macam addin...muka sedih nak skolah...siap suruh mieza tunggu lagi...pagi tadi ..pun tanya lagi mieza nak tunggu ke idak...

Shabbymom said...

fabmom- au bah....malas banar ia kan ke iskul....tiap-tiap hari ia tanya...esuk iskul lagi kah?...hmmm

cathJ- sedihlah...sunyi sudah pagi-pagi....dorang sekolah pagi!

welwel- hebat banar tu anak mu atu!...pssst....gym d hyatt jak bahhhh

mieza- aduhhh...penatnya menunggu tuuuu......

Anies Azeera said...

Dui bah muka c Cha tu bikin kesian, tapi adiknya macam over excited pula ke sekolah kan.

Val Aziz said...

adehh jauh banar atu..karang byk ja alasan inda mau pigi..tunggu sjalah Tang punya gym buka..