Monday, January 26, 2009

Tag by Just Plain Sharon!!!!!

Thank you for the tag Sharon.........

The rule of being tagged is to answer promptly.

1) What were you doing 5 years ago?
I was working at SVH.....PA to the GM.

2) What were the 5 things on your list to do today?
1. Cuci baju
2. Kasi mandi the girls
3. mau breakfast dim sum....
4. mau ke Kid's Avenue beli hadiah Sabrina......
5. mau beli satay untuk birthday dinner malam ni.....

3) What are the snacks that you enjoy? hmmmmmmm.....I like this soalan......

Sardine Puff

Chicken Risoles

Toasted Sardine Sandwich & Popia udang

Chocolate Eclair
hmmmmm....Slice Fish Mee Hoon Tom Yum @ Wan Wan
ini kira snack kah?

Bread Pudding with Vanilla Sauce

Carrot Cake with Black Coffee

Mario's Pizza

Dim Sum.......ini pun kira snack kah?

Chicken Pie

4) What are 5 things that you do if you were a billionaire?
1. Mengerjakan Haji.....psssst Whimsy jangan ketawa!
2. Mau ikut c Whimsy ke London.......bershopping.....psssst whimsy....since aku pun sudah kaya time ni...inda payah lah kau belanja tiket....tapi kita naik business class ok....& tinggal di hotel paling mahal sekali masa di London.....& makan caviar & truffles hari-hari!
3. Tiap-tiap bulan akan ke luar negara....bercuti sama my family!
4. Buy a bigger house complete with a gym, sauna & pool!
5. of course lah simpan duit di bank!

5) What 5 jobs you’ve had?
1. Personal Assistant
2. Personal Assistant
3. Personal Assistant
4. Personal Assistant
5. Personal Assistant.......boringkan kerja ku!!!!......tu lah jadi SAHM sekarang ni.........
bidang kerja ku dulu inda berubah-ubah.....asyik menjaga c Hadji jakkkkkkk!
6) Who are the 5 person you want to tag?
Sapa-sapa lah yang ingin membuat tis tag!

7 comments:

whimsical said...

wakakakakakakakakakakak snack bergambar mu lawa o!!!!!!!! terliur ku! Wan wan tutup sampai bila ah? Kita sama sama ka london ah!!!! U masih mau aku kasi beli u beg dari sapi atau since kita sudah sama-sama kaya, kita beli asing-asing? Wakakakaakkakakakak

fabmom said...

apa-apa pun naik haji dulu la kan..

Shabbymom said...

c wan2 atu tutup sampai 31st ku dangar!!!...aku pun terliur ni....
mun kitani ke London inda tah payah u balikan aku beg bah....kita ni bayar sendiri2 lahhhh!!!! wakakakahhhhh mudah-mudahan mulut kitani masin kan!!!!

fabmom....au...apa-apa pun naik haji dulu baru lah bershopping bagai nak rak!!!!!!

whimsical said...

Syak, si mario atu masih wujud ka?

Shabbymom said...

masih wujud bahhhh....tapi jual pizza saja dia!

Just plain Sharon said...

waduhhh lapar ku lihat tu makanan semua. telan air liur ja. hehehhehe...

Cath J said...

Amboi2...bestnyerrr tag ni...LOL... Wah org PA pulak dia ni... skrg jadi PA hubby lerrr... ;-)