Tuesday, January 20, 2009

My Joy.......wakakakahhhhh

My joy a.k.a 'kegembiraanku'........psssst.....ni sambungan dari Whimsy & Fabmom ok........if Whimsy's joy was her kudutan dan pokok limau & Fabmom's joy comes from watching her kids play in the yard & Ira mengemas bilik........mine pulak......adalah.............TEAPARTY @ MAKAN-MAKAN with my girls!!!!!!!!!.....(BERMAKSUD: my punca kegembiraan adalah FOOD!!!!!)...........sot kah V & M?

I held a teaparty for my girls last friday - what a time we had.
The table was well supplied with food......
and our menu...........
Bubur Ayam........

My homemade Chicken Pie.......

My homemade Bread Pudding with Vanilla Sauce!

and we finish it off with tea with Chocolate Brownie........

Next teaparty with my girls.....I'm planning a dress up teaparty with them
....meaning........dress kambang2 & hats for the girls to wear!!!!
Wish me luck!!!!!

Till then........have a joyful week!!!!!!

13 comments:

whimsical said...

Cantik gambar gambar mu norell!!!! memang punca kegembiraan memang kan!!!! Aku pun tumpang sekaki punca kegembiraan ani!!! Jadi bila kita mau meraikan hari jadi si Hadji? tapi si hadji tidak dijemput lah..

Shabbymom said...

wakakahhh....tanya c puan qis dulu!!...inda sabar ku kan be dim sum pulak!!!!

Cath J said...

Alahaiii.....aku nak anak pompuan lahhhhhhhhhhhhh...........best nya!!!!

Val Aziz said...

ahaks jadi mama nya pun misti pakai dress kambang-kambang dan tupi besar la kan..

mieza yusoff said...

so cutela sofia..if cath j nak anak pompuan..i nak mommy macam u...hehehe..

Anies Azeera said...

hehe.. ya, bole ka gitu. I pun mau tingu mama nya pakai tupi besar macam bini mat salleh tu. hehe...

but apa pun, syok nya ber tea party with anak-anak kan. And I so likey your tea set.

Shabbymom said...

cathj- bah...ok bah...azam for this year!

welwel- adihhhh....nanti mama nya mengunjar baju kambang....psssst baju kelawar bulih kah????

tq auntie mieza!!!!!

anies...tq...best bah kan kalau ada anak perempuans ni....psssst mau kasi jeles sama mama cathj!

Just plain Sharon said...

punya enjoy kan...am patiently waiting for my girls to grow up. baru buli berpartay di verandah rumah. mesti mentua ku ingat sudah menjadi2 menantu sama cucu2 dia...hehehhehe

Val Aziz said...

wakakakaka main buyuk mamanya ani pakai baju kelawar...

flojoe said...

Hi Sri
Punya la best drang c chacha n sofia nih ada men-men tea party wit real teacup, saucer, real food lagi tuh..
trus tringat zaman kegemilangan kanak-kanak riang ku... esehhhh.. tapi dulu2 pakai set mini teacup palasitik ni.. but anyway thanks so much for ur cake kio.. so thoughtful u are... sampat lagi ba kan mambari kek.. :)
flo

Shabbymom said...

ok bah Flo....beli jak tu kek!...bah bila kau mau ber blog ni?

Shabbymom said...

Sharon.....dari kicik lah u ajar ur girls ber partay!!!!!

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇