Tuesday, January 13, 2009

Presents from Bapak Peri & Ibu-Ibu Peri!!!!!!

I know it's not Christmas anymore.......& Santa pun sudah balik North Pole........so the right name I should call hubby is Bapak Peri (Fairy Godfather) and Ibu-Ibu Peri (Fairy Godmother) for M & V.....for their kindness & generosity!

My hubby just got back from outstation......AGAIN........& I think oleh kerana rasa bersalah yang teramat sangat......pasal balik-balik kasi tinggal the girls & I.......he bought me......

Dua helai Tudung Ekin from Ariani!....
psssst....Bapak Peri.....next week kalau outsation lagi....
mummy mau warna lain lagi ok
XOXOXO!
and......
Perfume!
and Ibu Peri M gave me tis perfume.......ole-ole from Hong Kong!!!!!
and.....Ibu Peri V....gave me tis......
kerana terpaksa kah V?
pasal aku balik-balik minta belikan ni tong sampah....hehehehehe!!!!!
Lawa kan my new roses print tong sampah..................
psssst....V...ikhlas kah u kasi ni?....hahahahahaha

Thanks to my Bapak Peri & Ibu-Ibu Peri sekalian!!!!!!

4 comments:

fabmom said...

itu kutin roses c V spray sendiri ka? cantik aa roses dia terang dan besar.
jadi mana gambar tudung tu? beg dia saja?

whimsical said...

hahahhaahha sot bah kau anak peri!!!! banar jujur pemberian tong sampah atu. M, kalau aku yg spray the roses, sgt hebat o!!! Aku nakajampa the tong sampah di kedai kedai damit di keningau. Bisai kan.Inda sampai hati mau buang sampah dlm

Cath J said...

Wahhh best nye dapat perfumeeeeee!!! Oooo bapa and ibu peri....dtg lah pada aku pulak....LOL...LOL..

Shabbymom said...

fabmom- inda payah tah gambar tudung....aku jak nanti jadi model memperagakan tudung atu!!!!

whimsy- au...sayang ku kan membuang sampah...aku jadikan tempat simpan mainan masak-masak dorang c cha!!!..tq tq tq