Saturday, January 17, 2009

Dinner at Silk Garden!

Hub took his partner to Silk Garden for dinner last week and we tagged along too!....It's a Chinese restaurant located at Level 1, Pacific Sutera Hotel at the Sutera Harbour Resort in Kota Kinabalu, and it serves only the best in Chinese cuisine specialising in Sichuan dishes!......We had an enjoyable dinner, and the setting was pleasant and comfortable!


apa yang lucu sangat tu Piah? ......tis is the sweet side of her........

and this is the naughty side of her..........
hmmmmmm........
So what we had for dinner?

Sweet Corn Soup

Yummy Sweet & Sour Fish Fillet

Delicious Butter Squid........squid cooked "dry butter style"
The golden shreds are egg yolks deep fried in butter!
Oh, I love butter squid. If only it wasn't so high in calories and cholesterol!
I can eat this everyday!

Prawn Tartare.....deep fried prawns serves with tartare sauce!

Lo Hon Chinese Mixed Veggies
Bland, bland, bland!!!


That was a good meal, the service too was very good, with friendly and polite staff.
ok....bye u'ols!
Wishing all of you a fun filled weekend!!!

6 comments:

Cath J said...

Mummy shabby... Kalau mcm ni I mau cancel lah my diet.. LOL...Laparrrr nya....sooo sedap (Baru di gambar... :-" )

Anies Azeera said...

The prawn tartare tu nampak menyelerakan, now I feel like eating butter prawn sudah ni. LOL.

Seperti biasa .. your kids memang cute. Baru lepas makan gula ka tu? merah lidahnya. LOL.

whimsical said...

memang bida mix veg nya kan.kuramg sayur mayur. tapi aku teruja dgn sotong atu!!!!! ada part sesungut sotong ka? ada kah begini di garden ah? si piah juga lah kan,betul betul si langu langu.malu2 ketawa tutup mulut konon!!! sekali tarus buat dia punya fav yg "Haaaaa!)

fabmom said...

butter-fry juga bah kan..invitinggg betul..tapi talk abt cholestrol-packed,egg yolks bah tu!
cuba ko try order d garden seafood val! mana lebih sedap, udang ka sotong. tapi aku rasa udang juga lebih ngam.
itu vege memang nampak tawar.

Val Aziz said...

aduihhhh terus bingung sia mau decide wat to bring for our CNY dinner potluck..hua hua hua

Shabbymom said...

cathj....lol....sabar!

anies...ya bah....makan gula2 saja tu anak.....

whimsy...tu sotong enggak ada sesunggut ok!

fabmom...macam dua2 binatang pun sadap oh masak butter!

welwel..wahhh...kamu ada dinner potluck lagi kah...bestnya....