Monday, April 21, 2008

AF 6.....konsert ke berapa haaaa?

What can I say..... AF 6 SUCKS!...sampai konsert keberapa pun I lost track!........AC...better get a new job!!!!....Mat interframe & melalak macam orang gila!


1) Alif - His peratus went up to 22%??? wonder y? didn't watch diary for the whole week....adalah tu yg buat his peratus naik gila babi!!!!....Frankly speaking, he is NOT a singer....FOOTBALLER boleh lah kali!!! & thank god ada c ADAM.....penyelamat c Alif!...the crowd were cheering ADAM I think...not Alif. I'm damn proud of ADAM!.....lain jua cerita...Abang Stacy...is he one of c Adam punya dancers???


2) Stanly - Ya ampunnnnn!!!!! ASTRO pleaseeeee send him back!!!!! I think his mother really needs him then the Malaysians!!!....BAJU macam mau ke iskol!!


3) Nadia - Ok tapi ada OVER sikit! again BAJU????


4) Rina - OVERRRRRR!!!!! ingat dia punya show kah semalam???? & ....... YES............ Fabmom...bajunya betul-betul macam drag queen!!!


5) Toi - OMG!!! ...dia tu menyanyi ke becakap ha?....send him back!!!! His kids need him!!!!...& he looks like my hubby punya capkong!!!!...


6) Saida - TQQQQQQQ!....ahirnya keluar juga mama sorang ni! jaga anak lagi bagus!!!...but do u guys perasan...pandai sudah dia berjokes....!...& YES Bonda Hetty...... c Saida menyanyi MENDATAR.....dia ikut exactly macam the owner of the song!!!! MENDATAR...MENDATAR....suara ke laut!!!!


7) Nubhan - Bila lah budak ni nak keluar?....inda tah pintar-pintar nya!!! He looks like Que Haidar!!! & Izwan Pilus....HANDSOME KAH????


8) Stacy - YESSSSS! SABAH boleh bah!!!! she rocks!!!! really enjoyed her performance!!!


9) Riz - another student yang tidak pernah fail.....hope dia dapat masuk final...BUT rambut & eyeliner????


Buat Kak Ogy yang perasan bagus sangat kalau menyanyi tu.....DO U THINK WE ENJOYED TINGUK U SING ON STAGE? OMG....minah sorang ni...perasan!!!! & AC...OMG....banyak not so funny jokes...& VT yang inda-inda...buang masa!!!! perasan sendiri bah c AC ni!!!... oh yaaa...satu lagi...MOTIF...memperkenalkan c Zed Zaini masa Ning mau bagi komen?....siap suruh bediri lagi? lupa skrip kah? & Sean Khanna? hello....again where is the connection?.... but nasib baik baju ok sikit...selalu tu macam clown saja...colourful!!!
Bye!

5 comments:

fabmom said...

apalah c Aliff buat tu kan markah dia nda turun2. rajin kali dia ni dlm kelas. malas aku tgk diary. yang aku menyampah kamera bercakap tu. geli!

wanaryani said...

au...kamera bekurapak...c ramly ms pun bekurapak jua sama kamera atu...gali ku....inda padan bah ia bemain-main...serious lagi bisai!!!!

yasmin said...

Aku really menyampah this year punya AF. Stacy saja la yg boleh di harap.

mieza said...

wah kah..kah...boleh tahn gak kakak ipar den sorang nie...boleh ganti ogylah.....tak pun sarimah ..hehehe...nie aqim nie...curi guna paswd achik....go alif...alif...go...hahahahaah....mama suka toi...dia ckp mcm papa zaman muda..hahahahaha..

wanaryani said...

hahahah....TOI????.....dia out next!!!!!