Tuesday, April 8, 2008

Boring Saturday ...& AF6 - 3rd Concert!!!

What a boring Saturday!!!!!!!.....Hubby is busy with his exam.....no outing with the kids.....cleaning, washing & cooking!!!!........What a tiring weekend!!!!
For lunch Supermom only cooked fried chicken, fries & salad!!!
for me this is a berry lite lunch!!!!!!
We ate nasi goreng cornbeef for breakfast....

....with sambal belacan & telur goreng!!!
wahhh..tu sambal bikin selera makan ohhhhhh!!!!

& this is my latest collection.........sooo shabby look kan!!!!
bought this at the "Walk-in shop" kah nama dia tu...can't remember...
only RM12.90 for 12 pieces.....so cheap kan....

AF6 concert.....only Nadia, Stacy, Rizz & Mama Rina yang really really attract my attention to watch the concert.....the rest......hmmmmm....What is Lufya wearing?....AF Keluar that Jasmi Rejab....& why is Lufya's mimik muka macam buat-buat? Why is it c Faisal, Toi & Saida inda keluar-keluar lagi from AF?.....Nubhan...apa yang dia nyanyi tuuuuu??? horror kan??? u guys perasan kah c Singa Betina punya right hand bergetar when she's giving her comment?
For Stanly.....I pity him, kena force to sing that horibble rock song.....nasib baik he's doing ok masa jadi backup c Nadia & please lah Stanly....buck-uppppp...stop playing!!!
AC....ok sikit the rambut...dulu tu macam kena gigit tikussss!!! & u guys perasan kah c Datuk Jalaluddin Hassan tu....off topik AF dulu ah....masa iklan Mayfirst......menyanyi pun macam belakun kan??? buat-buat.....horrorrrr mak!!!!

4 comments:

yasmin said...

aku menyampah tengok AF sekarang..yg aku suka cuma Stacy who can actually sing, and budak Nogori 9 tu bah, suaranya ada serak-serak sikit. I hate si gemuk pendek stanley tu, suara dia out langsung masa nyanyi rock tu. Memang boring la kali ni. And ustaz tu tolong la keluar.

whimsical said...

Jgn u marah si datuk jalaludin tu, si sofea punya fav tu!!!!! entah hapa2 lah af ni kan. nasib ada si ramli ms, dia ja yg bikin i mau tengok. kejam betul komen si min pasal si stanley tu uhuk uhuk hahahahahahah

whimsical said...

aku pun hairan si saida tu supershabby mom, di mana bah yg syok suara nya tu?mangapa rata-rata blogers ternama inda ada komen si saida tu ah

wanaryani said...

ya bah kan c Min tu...brutal dia terhadap c Stanly.hahahahah..betul u bilang...aku pun tinguk pasal c duda MS tu...kalau inda jangan harap aku mau tinguk tu paujiah nawi tu..tu lagi satu sama mcm jalaludin hassan...mengajar pun mau belakon!!!!

Saida...ya bah rata-rata bloggers suka dia kan...entah ape-ape lah...kali c Datuk K bayar dorang kali utk cakap bagus-bagus!!!